W Amsterdam Baywatch Summer Series

Persfoto Manuel Broekman-W Amsterdam2Heet, heter, heetst! Acteur Manuel Broekman trapt de Baywatch Summer Series af, het zomerprogramma van W Amsterdam. Het eerste en enige rooftoppool van Amsterdam is de komende maanden in de ban van de spraakmakende Hollywood-serie. What to expect? Opwindende pool party’s, Baywatch slomo actions en exciting red cocktails vormen de setting in W Lounge, op de zesde verdieping van W Amsterdam. Liever zelf een beach body kweken? Dat kan ook! Internationale fitnessgoeroe Olivia Cooney biedt liefhebbers een aantal next level bootcamplessen. De Baywatch Summer Series van W Amsterdam bestaat uit twee delen:

  1. Baywatch Pool Party’s – iedere tweede zaterdag van de maanden juni, juli en augustus van 14.00 ’till late’ worden de dakterrassen van W Amsterdam omgetoverd tot een waar Baywatch-paradijs. Zo is er een speciaal Baywatch-cocktailmenu, bestaande uit frisse, zomerse cocktails die zijn samengesteld door de bartenders van W Lounge – dezelfde bartenders die ook zijn genomineerd voor de Nederlandse finales van de World Class Bar Competition. Aanmelden voor de Baywatch Pool Party’s kan via de speciale W Amsterdam Baywatch-website: http://www.wamsterdam.com/baywatch en via Facebook.

Op andere dagen kunnen gasten ook heerlijk poedelen in het WET Deck; toegang is gratis en W Amsterdam beschikt ook over kleedruimte en douches.

 

  1. Baywatch Summer Fit with Olivia Cooney, powered by W Amsterdam – om je lichaam helemaal klaar te stomen voor de zomer start W Amsterdam op woensdag 31 mei met een zesweeks bootcampprogramma met fitgirl Olivia Cooney, founder van Pop Up Fitness. Naast een wekelijkse bootcampsessie (iedere woensdag van 09.00-10.00 ‘s ochtends) in AWAY Spa of bij mooi weer op de dakterrassen, bestaat dit FIT-pakket uit zes keer toegang tot AWAY Spa en de fitnessruimte FIT, drie spa behandelingen van 30 minuten naar keuze en gezonde post-workout sapjes van X BAR. Kosten voor dit pakket bedragen €250,- per persoon. Opgeven kan bij de receptie van AWAY Spa of online via http://www.wamsterdam.com/fit.

Meer info? Check de zomerprogrammering van W Amsterdam en de agenda hier: http://www.wamsterdam.com/baywatch.