Ulysses, jacht van 107 meter en 173 miljoen

2016-08-Ulysses-01Bekijk de video! Blijf zeker tot het einde kijken, we beloven dat je mond nog eens open valt als je ziet wat er uit het voordek wordt getakeld! Klik hier!

De Ulysses is ongetwijfeld een van de meest spectaculaire jachten op de markt op dit moment. Niet alleen zijn afmeting van 107 meter is indrukwekkend. Het monsterjacht is ontstaan uit een samenwerking door Burgess en Fraser Yachts en beschikt over een zwembad van maar liefst 11,5 meter lang, een sportschool, spa, helikopterdek, garage, en een reeks aan bijbehorende tenders. Zoals een U-21 boot van 21 meter waar 7 gasten op kunnen verblijven. Echt! De Ulysses haalt een maximumsnelheid van 16,8 knopen. Aan boord van de Ulysses kunnen 30 man zich nestelen in 15 luxe slaapkamers. Daarnaast kan er een crew van 40 personeelsleden verblijven.