Landgoed Heidi Klum te koop

08Zeven jaar geleden heeft ze dit romantische landhuis in Toscaanse stijl met maar liefst 8.4 hectare grond gekocht voor ruim 13 miljoen euro. Met uitzicht op zee en ver verwijderd van het drukke L.A. heb je totale privacy. Enkele details; de klassieke tuinen zijn goed onderhouden, er is een boekenkast van Napoleon’s landhuis en een eetkamer afgezet met panelen van een hotel uit Parijs. Het huis bestaat uit 8 slaapkamers, 10 badkamers, aparte keuken voor de chef, bijkeuken, media room, yoga ruimte en een kelder met klimaat regulering, fijn voor de wijn. Buiten vind je een infinity-pool, een vijver met Koi kapers, de door Klum zelf gekweekte rozentuin, fonteinen, grasvelden, een golfbaan, looppaden, een speelhuis voor kinderen en geheime tuintjes. Het landgoed staat nu te koop voor een kleine 23 miljoen euro. Klik op continue reading voor meer foto’s!

03

05

13

21

22