Virtuele tour op het ultieme luxueuze cruiseschip, de Regent Seven Seas Explorer

De cruise maatschappij, bekend om haar meest complete luxe ervaring, nodigt iedereen uit om bij de Seven Seas Explorer aan boord te gaan en de suites, de elegante restaurants en prachtige publieke ruimtes te ontdekken. Gasten worden verwelkomd in het hart van het schip waar direct de rijke luxe aan boord te zien is. Men kan online het flagship restaurant Compass Rose bezoeken, een virtueel drankje nuttigen in het Café of de rust ervaren van de Canyon Ranch SpaClub. Alle 375 suites, waaronder de 28m2 grote Deluxe Veranda Suite tot de fraaie Regent Suite van 412m2, bieden een luxueuze sfeer en inrichting. Regent Suite gasten kunnen genieten van het beste van het beste. Klik hier voor de virtuele tour op één van ‘s werelds meest luxe cruiseschepen!