Breedbeeldspiegel van simplehuman met licht app!

Bij het aanbrengen van make-up, het epileren van de wenkbrauwen of het scheren van een baard is goede verlichting essentieel voor een mooi resultaat. Toch is het licht op de plekken waar men zich over het algemeen opmaakt of scheert, zoals de badkamer of de slaapkamer, vaak niet optimaal voor een realistische weergave van het gezicht. De breedbeeldspiegel van simplehuman is daarom voorzien van een tru-lux verlichtingssysteem, waardoor de gebruiker zichzelf in natuurlijk zonlicht kan bekijken. Daarnaast kan de gebruiker zich in het licht van iedere gewenste locatie bekijken, zoals de werkplek. De gebruiker slaat lichtinstellingen van verschillende locaties op in de app, die vervolgens in de spiegel worden gereproduceerd. De app is gratis te downloaden. De spiegel is daarnaast voorzien van een sensor, waarna de verlichting automatisch aan gaat zodra de gebruiker de spiegel nadert. De spiegel kan met één keer opladen drie weken achter elkaar worden gebruikt. Te gek! Prijs: €399,99 www.simplehuman.nl.