Weg in eigen land! Hotel Okura geeft suites een metamorfose

Hotel Okura Amsterdam heeft 7 suites een complete metamorfose gegeven. Bij de renovatie, die in december 2019 van start ging, is het hele design vernieuwd. Architect Bert Verwey heeft de renovatie van de suites en The Lounge onder zijn hoede genomen. Ruimtelijkheid, comfort en sereniteit vormen de basis voor het vernieuwde interieur. Verwey – ook verantwoordelijk voor de restyling van de Twenty Third Bar en Ciel Bleu Restaurant in 2005 en 2015 – heeft in de suites en The Lounge voor een minimalistisch design gekozen dat aansluit op de filosofie van het hotel.
Er is gebruikgemaakt van zijde behang en de vloerbedekking is speciaal vervaardigd tapijt. De suites zijn gedecoreerd met prints, beelden en olieverfschilderijen van de internationaal gerenommeerde kunstenaar Joseph Cals.