Las Terrazas de Abama verkozen tot ‘Spain’s Leading Resort 2020’ in de World Travel Awards

Las Terrazas de Abama, gelegen in het fantastische Abama Resort in het Zuiden van Tenerife, werd onlangs bekroond in de World Travel Awards als ‘Spain’s Leading Resort 2020’. My Way Meaningful Hotels, dat Las Terrazas de Abama beheert, is verheugd deze prestigieuze internationale prijs in ontvangst te nemen. Onlangs werd Las Terrazas de Abama eveneens gelauwerd in de International Hotel Awards (IHA) in drie categorieën: ‘Best Luxury Hotel in Spain’, ‘Best Golf Hotel in Spain’ en ‘Best Golf Hotel in Europe’.

Het vijfsterrenresort biedt 151 appartementen met uitstekende hotelservice, ruime terrassen en een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en het voorliggende eiland La Gomera. Tot de resortfaciliteiten van wereldklasse behoren Abama Golf en Abama Tennis Academy. Las Terrazas de Abama beschikt voorts over drie verwarmde zwembaden, een uitstekend uitgeruste fitnessruimte, een gourmet store, een kids camp en een excursie-aanbod om het eiland Tenerife te ontdekken, voor elk wat wils en alles om de meest veeleisende gasten tevreden te stellen. Een ander voorbeeld is het restaurant Melvin onder leiding van Baskische sterrenchef Martín Berasategui, dat geldt als een gastronomische hotspot in Tenerife.