Amsterdamse hotels het Pulitzer of Kimpton De Witt, inclusief hotelkrediet

Binnen blijven is nog nooit zo fijn geweest! Geniet van een overnachting in de Amsterdamse hotels het Pulitzer of Kimpton De Witt, inclusief hotelkrediet om te besteden in de restaurants. Vertoeven in het Pulitzer is een historische ontdekking van een roemrijke geschiedenis die teruggaat tot in de Gouden Eeuw. Het hotel is gesitueerd in vijfentwintig zeventiende en achttiende-eeuwse grachtenpanden.
Dan het Kimpton De Witt met zijn frisse, stijlvol ingerichte kamers en fantasierijke ruimtes geïnspireerd op typisch Nederlands design een moderne kijk op luxe uitstraalt. Bewonder het aantrekkelijke labyrint van eigentijdse houten details, gelaagde effecten en strakke lijnen. De deals:

Kimpton De Witt – Mini Escape

Van jouw woonkamer naar de onze? Een Mini Escape bij Kimpton De Witt met €50 hotelcredit voor het net geopende Californische restaurant Celia.

  • Overnachting twee personen in een Deluxe kamer
  • €50 hotelkredietom te besteden in Restaurant Celia of Kimpton Conservatory
  • Gratis parkeren

Boekbaar woensdag t/m zaterdag

149 euro

https://www.kimptondewitthotel.com/us/en/exclusive-offer/?p=mini-escape

Pulitzer Amsterdam – Stay over, Stay in

Binnen blijven is nog nooit zo fijn geweest! Geniet van een overnachting in Pulitzer Amsterdam inclusief €100 hotelkrediet om te besteden in Jansz., Pause of roomservice.

  • Overnachting twee personen in een Generous Kamer
  • €100 hotelkredietom te besteden in Jansz., Pause of roomservice
  • Flexibele annuleringsvoorwaarden

Boekbaar op vrijdag en zaterdag 225 euro

Geniet van een overnachting in Pulitzer Amsterdam inclusief €100 hotelkrediet om te besteden in Jansz., Pause of roomservice.

https://www.pulitzeramsterdam.com/nl/specials/stay-over-stay-in