De L’Europe opent Freddy’s Winter Deli

Amsterdams hotel De L’Europe transformeert deze week tot een waar kerstwalhalla met de opening van ‘Freddy’s Winter Deli’. Hier kunnen hotelgasten én bezoekers terecht voor feestelijke delicatessen voor thuis en cadeaus voor de feestdagen. Het team van Bord’Eau, onder leiding van chefkok Bas van Kranen, toverde de iconische messing toog van Freddy’s Bar om tot een delicatessenzaak vol hapjes-, broodjes- en koffie-on-the-go, bijzondere gerechten en dranken om mee te nemen. Ook verkoopt het team van ‘Freddy’s Winter Deli’ grote en kleine verrassings- en borrelboxen vol lekkere dingen om te geven. In ‘t Kersthuys’ kan men terecht voor boeken en luxueuze geschenken in de sfeervolle winkels van MENDO, The Wunderkammer en Le Spa by Skins Institute. Openingstijden ‘Freddy’s Winter Deli’: woensdag tot en met zondag van 09:00 tot 17:00 uur.