top of page

Society World
x
Porsche Centrum Amsterdam

Eens per jaar geeft Society World zelf een feestje. Op die bewuste zomerse zondagmiddag worden de 350 genodigden ondergedompeld in luxe en gezelligheid. Inmiddels zijn er 7 edities geweest. De afgelopen editie was een speciale versie, omdat we alweer 15 jaar bestaan, en dat moest natuurlijk gevierd worden in stijl met heerlijke hapjes, cocktails, mooie wijnen, modeshows en livemuziek. Voor degene die nog naar huis moesten rijden, waren er twee 0.0 cocktailbars.  

De 32 partners die participeerden en zichzelf actief presenteerden, hadden hun beste beentje voorgezet om de gasten een topmiddag te bezorgen. De ultieme verwenmiddag werd culinair begeleid door twee Michelinsterren chef Arjan Speelman van het in het Okura Hotel gevestigde Ciel Bleu. Mode icoon Addy van den Krommenacker verzorgde met maar liefst 9 modellen een prachtige modeshow. De modellen zwierden elegant tussen de glimmende bolides door.  

Gastheer Porsche Centrum Amsterdam had diverse vierwielers klaar staan om ze eens lekker aan de tand te voelen. De gasten maakten er gretig gebruik van en kwamen veelal met een blos op de wangen terug van hun sportieve avontuur. Bekijk hier links de aftermovie van het event (geluid aan)!

bottom of page