top of page

Eens per jaar geeft Society World zelf een feestje. Op een zondagmiddag worden de genodigden van onze partners ondergedompeld in luxe en gezelligheid.

 

Er zijn nu 8 edities geweest van 'A Lazy Sunday Afternoon'. Lees verder voor een kleine impressie en de aftermovie van onze laatste twee events!

Society World
x
Anantara Krasnapolsky Amsterdam

Op zondag 5 november 2023 vond 'A Lazy Sunday Afternoon' plaats in de prachtige en authentieke Wintertuin van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, plaats. Maar liefst 32 partners presenteerden zich aan de 420 gasten. De culinaire bites werden bereid door 3 Michelin sterrenchef Jacob Jan Boerma. Maar er was veel meer te smullen. Zo schonk Salentein hun mooiste wijnen, liepen de Oesterzusjes tussen de gasten, er was kaviaar, 'diervriendelijke' foie gras voor de liefhebbers, een cocktailbar, een patisserie, whisky tastings en een kaasproeverij. Uiteraard mocht ook de kunst en de cosmeticabranche niet ontbreken, gaf Gassan Daimonds acte de préséance met juwelen en haute horlogerie en Porsche Centrum Amsterdam showde de 911 en Taycan.

Bekijk hier rechts de aftermovie van het event (geluid aan)

Society World
x
Porsche Centrum Amsterdam

Deze editie, in samenwerking met Porsche, was een speciale versie in verband met het 15-jarig jubileum van Society World. En dat moest natuurlijk gevierd worden in stijl met heerlijke hapjes, cocktails, mooie wijnen, modeshows en livemuziek. 

De partners hadden hun beste beentje voorgezet om de gasten een topmiddag te bezorgen. De ultieme verwenmiddag werd culinair begeleid door twee Michelinsterren chef Arjan Speelman van het in het Okura Hotel gevestigde Ciel Bleu. Mode icoon Addy van den Krommenacker verzorgde met maar liefst 9 modellen een prachtige modeshow. De modellen zwierden elegant tussen de glimmende bolides door.  

Gastheer Porsche Centrum Amsterdam had diverse vierwielers klaar staan om ze eens lekker aan de tand te voelen.

 

Bekijk hier links de aftermovie van het event (geluid aan)!

bottom of page