top of page
Society World - cover- wintereditie 2022-23  jpg.jpg
Society World - COVER  - WINTER 2021 - DEC 2021 .jpg
Cover.jpg
Society World  - cover .jpg

Over Society World

Society World is een luxe en stijlvol magazine, boordevol reisreportages, glamourparty’s, autoverhalen, modeshows & beautytests.

Met Society World zit u altijd frontrow en kijkt u mee over de schouders van de VIP. Het premium glossy magazine verschijnt twee tot viermaal per jaar.

Society World magazine brengt deze ode aan de luxe en aangename kanten van het leven al 16 jaar lang. Dat kan iets zijn wat een glimlach op ons gezicht tovert of van iets wat ons doet verbazen van schoonheid en comfort. We benaderen alle pracht en praal met humor en respect, nooit met gebral of oppervlakkig. We gaan op zoek naar ziel van de ondernemer die het moois bedacht heeft en wat hem drijft. Een ontdekkingsreis die nooit eindigt.

Adverteren

Adverteren

Society World is een glossy magazine dat twee tot viermaal per jaar uitkomt heeft een oplage van 21.500 exemplaren. Nagenoeg de gehele oplage gaat na verschijnen direct op de post en wordt dus ‘op naam’ verspreid in het hogere midden- en topsegment. Bij deze doelgroep valt het magazine dus thuis op de mat, hetgeen Society World volstrekt uniek maakt.

Society World, dat bezig is met zijn 16e jaargang, beschikt over een door de jaren heen uniek opgebouwd adressenbestand (waaronder de top van het bedrijfsleven, raden van bestuur, commissarissen en hoger management).

Society World is tevens zeer actief op verschillende social media. Op TripAdvisor staan we in de 1% meest gelezen ‘contributors’ van Amsterdam.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page