top of page

Één van ‘s werelds meest luxueuze treinen, The Belmond Royal Scotsman, lanceert nieuwe suites

The Belmond Royal Scotsman staat op het punt nog chiquer te worden met de lancering van nieuwe suites. En er komt zelfs een Spa aan boord!

Al sinds 1985 biedt de Royal Scotsman schilderachtige tochten door het hart van de Schotse Hooglanden. Aan boord bieden de een- en tweepersoons hutten ruimte aan maximaal 40 gasten. Recent kondigde het bedrijf dus de komst van twee chique nieuwe Grand Suites aan die vanaf mei 2024 toegankelijk zullen zijn voor passagiers.

De suites zijn ontworpen door de in Parijs gevestigde interieurdesigner Tristan Auer. In de stijl van een landhuis met een klassieke knipoog naar de Schotse cultuur. Zo omvat het interieur handgemaakte wandbekleding en stoffering die de rijke kleuren van het landschap van de Schotse Hooglanden weerspiegelen, evenals de donkere, houten lambrisering met gedetailleerd inlegwerk.

Hoewel de excursies onderweg onder andere bezoekjes aan kastelen en verschillende distilleerderijen inhouden, hoef je eigenlijk niet van boord te stappen voor een beetje vertier. De bar in de trein is namelijk gevuld met meer dan 50 soorten whisky. Maar het meest unieke is toch wel de Bamford Haybarn Spa. Geniet hier in één van de twee behandelkamers van een uitgebreide massage, body scrub of aromatherapie terwijl het Schotse landschap aan je voorbijtrekt. Met dank aan Masters.

Kommentare


bottom of page