top of page

Moët & Chandon Canal House

Van 15 tot en met 25 april opent Moët & Chandon het ‘Moët & Chandon Canal House’ aan de Amsterdamse Herengracht. Een pop-up champagnebar in hartje Amsterdam waar je het onverwachte kunt verwachten en de magie van de exquise champagne van Moët & Chandon ontdekt tijdens tastings, activiteiten en verrassende acts.

Drink een glas Moët Impérial aan de bruisende bar of in de huiskamer met uitzicht op de gracht en bescherm hiermee één vierkante meter natuur via EarthToday.


TOAST FOR A CAUSE

Moët & Chandon nodigt alle aanwezigen op hun eigen sprankelende evenementen over heel de wereld uit om, voortbordurend op hun traditie van grandeur en generositeit, het champagneglas te heffen en zich aan te sluiten bij het liefdadigheidsinitiatief ‘Toast for a Cause’. Een initiatief dat in 2009 op de rode loper van Hollywood voor het eerst het levenslicht zag. Iedere toast die door een vriend van het champagnehuis wordt uitgebracht, staat symbool voor een reden om saamhorigheid te vieren. EarthToday is een grootschalig initiatief om 50% van de aarde te beschermen voor 2050, meter voor meter. Voor elk glas dat gedronken wordt in het Moët & Chandon Canal House schenkt Moët & Chandon dat bedrag aan EarthToday en wordt er dan ook een vierkante meter natuur beschermd.

Wil je weten op welke dag je de activiteiten kunt boeken? Houd www.pressforchampagne.com in de gaten.

Комментарии


bottom of page