top of page

Roger Dubuis Excalibur Spider Huracán Sterrato Monobalancier

De nieuwste vrucht van de langdurige samenwerking tussen Roger Dubuis en automaker Lamborghini is de Excalibur Spider Huracán Sterrato Monobalancier.

Dit nieuwe model is een blend van hyper horlogerie en hypercars. Het werd geïnspireerd op de grensverleggende spirit van de Huracán Sterrato.

Al even uitgesproken is de kleurstelling van het horloge: oranje met felrood. De band met het camouflagepatroon is gemaakt van rubber en heeft het patroon van de Pirelli Super Trofeo R-band. Om het horloge bij elke stijl te laten passen, is het voorzien van een Quick Release-system, waardoor de band makkelijk te verwisselen is.

Het horloge wordt aangedreven door het RD630-kaliber. Deze 'motor' is speciaal ontworpen om de zeshoekige luchtinlaten van Lamborghini Squadra Corse-raceauto's te weerspiegelen. De symmetrie van de dubbele cilinders is ook een knipoog is naar de Huracán. De balans is gekanteld in een hoek van 12 graden om de Sterrato-toerenteller te weerspiegelen. Ook de 45 millimeter grote kast is gemaakt van hightech materialen uit de racerij: SMC Carbon met details van titanium.

De oplage is gelimiteerd tot slechts 28 stuks. Prijs : 73.500 E

Comments


bottom of page