top of page

Roger Dubuis lanceert de Excalibur Lamborghini Spider Huracán

De nieuwe Excalibur Spider Huracán Monobalancier combineert het DNA van Lamborghini Squadra Corse met de geavanceerde horlogetechniek van Roger Dubuis. Het expressieve horloge heeft een kast van 45 mm en een automatisch, geskeletteerd uurwerk met dezelfde ongekende prestaties als de Huracán sportwagen.

De sterk visuele kenmerken zijn geïnspireerd op de Huracán GT3 EVO2, waaronder het honingraatmotief en het zeshoekige dashboard van de beroemde supercar.

Het Zwitserse horlogehuis en het Italiaanse automerk zijn continu op zoek naar nieuwe materialen om hun obsessie voor technische verbeteringen te realiseren. Zoals Lamborghini Squadra Corse voor zijn raceauto’s voor koolstofvezel kiest, gebruikt Roger Dubuis het witte, lichtgewicht MCF (minerale composietvezel) voor de kast, lunette en kroon.

Om het design van de Huracán sportwagen eer aan te doen, is het horloge voorzien van details in opvallend groen, dieprood en felgeel. De wit rubberen band heeft een groene, geperforeerde inlay van kalfsleer met een rode ondergrond. Limited Edition van 88 exemplaren. Prijs: 65.000 E


Comments


bottom of page