top of page

A night at Villa Struyckenbergen

Ze bestaan dus in ons volle land, plekken waar het zo stil is, dat je alleen elkaar en het ruizen van de wind en het fluiten van de vogels hoort. Plekken die uitnodigen om alle aandacht te hebben voor elkaar, om fijn samen te zijn.


Kijk niet vreemd op als je ’s morgens opstaat, de gordijnen opendoet, slaperig naar buiten kijkt en de herten voorbij ziet wandelen. Eigenlijk is de kans dat ze er niet lopen kleiner. De plek waar we verblijven is namelijk echt uniek! Villa Struyckenbergen bevindt zich aan de Stakenbergse heide, waar de schaapskudde van Elspeet graast en de heide overgaat in het Leuvenumse Bos. Het uitzicht vanuit deze villa op de heide is magnifiek en de omgeving biedt alles waar de Veluwe om bekend staat: uitgestrekte bossen, heideheuvels en vennen, zandverstuivingen, herten, wilde wijngen en honderden vogels.

Villa Struyckenbergen is een van de privé villa’s van Landgoed Het Roode Koper, dat drie kilometer verderop ligt. De villa is geschikt voor twaalf tot veertien personen. De zes charmante slaapkamers en zeven fijne badkamers bieden volop privacy voor je hele gezelschap. In het bijgebouw naast de villa is een heerlijke privé-spa en buiten tussen het groen een whirlpool. De sfeervolle, riante woonkeuken is van alle gemakken voorzien. Kook je liever niet zelf, dan verzorgen zij vanuit Het Roode Koper fijne lunches en diners. Je ontbijt zet de bakker uit de buurt 's ochtends bij je voordeur.
Landgoed Het Roode Koper is aangesloten bij de Relais & Châteaux club. Zij hebben onlangs een portfolio gelanceerd van meer dan 500 luxe villa’s die door groepen privé afgehuurd kunnen worden en waar men de persoonlijke service van een vier- of vijfsterrenhotel krijgt. De collectie speelt in op de veranderende houding van de consument als gevolg van de pandemie en zorgt ervoor dat gasten zich veilig en vertrouwd voelen om in deze huidige tijd te reizen. De villa’s van Relais & Châteaux bieden een nieuwe visie op het verblijven in een luxe omgeving met een hoog serviceniveau. De gastvrijheid, service en opties zijn volledig aanpasbaar aan de wensen van de gast. De villa’s van Relais & Châteaux onderscheiden zich in de rest van de branche door de onafgebroken aandacht en passie voor eten en drinken. De gasten krijgen gegarandeerd dezelfde service als in een Relais & Châteaux-hotel.

Elke villa is exclusief te huur, heeft een eigen toegang en geen aangrenzende buren (met uitzondering van de villa’s in stadscentra). Veel accommodaties profiteren ook van extra functies, zoals privézwembaden, stranden, bubbelbaden en tennisbanen.

De luxe keuken is gescheiden van de sfeervol ingerichte woonkamer met elegante meubels en fijne zitbanken, een prachtige houten visgraatvloer en een erker met zicht op de tuin en de heide. Alle 6 kamers zijn voorzien van een eigen luxe badkamer met bad of douche, wastafel en toilet. Het bijgebouw heeft 2-4 extra slaapplaatsen, zeer geschikt als ‘eigen plek’ voor de kinderen. In een riant en modern gebouw naast de villa bevindt zich de wellness ruimte met luxe sauna. Extra bijzonder is de whirlpool buiten, verscholen tussen de bomen, in alle privacy. Verkoelend tijdens de zomerse dagen of juist heerlijk warm op koude winterdagen. Het terras is zonnig gelegen en beschikt over comfortabel buitenmeubilair. Op een open plek in de tuin is de vuurplaats. Hier geniet u van een mooi avondvuur tijdens de borrel en de kinderen roosteren er marshmallows. Is this a dream!


Comments


bottom of page