top of page

Amsterdams hotelfestival viert tienjarig bestaan

Het hotelfestival op 14 & 15 januari bestaat tien jaar en viert dit met een feestelijk programma dat in het teken staat van ontmoetingen. Nieuwe mensen leren kennen kan tijdens een van de vele culinaire, creatieve en culturele feestjes die de hotels dit weekend organiseren. Zo kunnen mensen elkaar ontmoeten bij de Mastercard ContactBar bij Hotel Casa en samen genieten van een voorproefje van het Holland Festival dat later dit jaar plaatsvindt.

Ook de Plant Market en de huiskamer-experience bij Hotel Jakarta zijn perfecte ontmoetingsplekken. Hotel 717 organiseert een stijlvolle afternoon-tea in hun geheel vernieuwde hotel. Het eveneens vernieuwde Anantara Grand Hotel Krasnapolsky serveert Amsterdamse cocktails in Bar The Tailor. Soul-liefhebbers komen aan hun trekken bij Mokum Soul in het Hard Rock Hotel Amsterdam American.


Jordanese avond

Ook zijn er weer verschillende feestjes, zoals de Mexican party 'Taco's & Tequila' bij Kimpton De Witt. Het Conservatorium Hotel gaat een eenmalige samenwerking aan met Café Nol en organiseert een ultieme Jordanese kroegavond, compleet met volkszanger en een pikketanussie, in Taiko Bar. Dansen kan bij de Red Light Night Out bij art'otel, onder het genot van street-art en Aziatisch-Portugese bites. Voor mensen die liever incognito uitgaan is er de Night of the Masquerade bij Pulitzer Bar. De avond afsluiten kan bij de Neon Party in SkyLounge Amsterdam.

De ticketverkoop voor de Mastercard Hotelnacht is van start gegaan. Het voorlopige programma is te vinden in de nieuwe app en wordt nog verder uitgebreid. De Mastercard Hotelnacht werd in 2013 voor het eerst georganiseerd en is uitgegroeid tot het bekendste hotelfestival. Naast de feestjes in de verschillende hotels blijven veel Amsterdammers slapen in de deelnemende hotels en ervaren zo hoe het is om op vakantie te zijn in eigen stad. www.hotelnacht.nl

Comments


bottom of page