top of page

Bulgari opent hotel in Parijs

Bulgari Hotels & Resorts kondigt de opening aan van het Bulgari Hotel Paris aan 30 Avenue George V komende 2 december. Deze nieuwe hotel ervaring mengt Italiaanse uitmuntendheid met de prachtige cultuur van de 'Stad van het Licht'.


Na hotels in Milaan, Bali, Londen, Beijing, Dubai en Shanghai is Parijs de zevende stad waar Bulgari Hotel haar deuren opent. Gelegen in het hart van de wereldberoemde Gouden Driehoek in het 8e arrondissement, is Bulgari Hotel Paris niet alleen ontworpen voor bezoekers aan de stad, maar ook voor de inwoners van Parijs.

Het hotel beschikt over 76 kamers, waarvan 75% suites inclusief terrassen en loggia's. Elke kamer is ontworpen als een privé-appartement en prachtig ingericht met luxe meubilair van de hoogste kwaliteit in de iconische Bulgari stijl. Gasten kunnen genieten van 'Il Ristorante' onder begeleiding van drie Michelin-sterren chef Niko Romito, waar Italiaanse cousine geserveerd wordt. Daarnaast is er een bar, Bulgari Spa en boutique sportschool aanwezig.Comments


bottom of page