top of page

Culinaire hotspot | Central Park Voorburg

Op een steenworp afstand van het centrum van Den Haag bevindt zich Central Park Voorburg. Het is gevestigd in het rijksmonument dat de toepasselijke naam Vreugd en Rust draagt en is gelegen in een oase van rust in de groene omgeving. In het stijlvolle en moderne interieur voeren natuurlijke materialen als marmer, eikenhout, leer en bamboehout de boventoon. Kleuraccenten als taupe, groen en blauw creëren een serene sfeer.Het boetiekhotel en gelijknamige restaurant bieden kwaliteit van de bovenste plank. Mede-eigenaar en directeur van Central Park Joey de Kruijf is niet voor niets in 2019 bekroond tot meestergastheer. "Gastronomie is mijn leven, mijn ziel en mijn zaligheid”, aldus De Kruijf.
Het hotel telt 14 luxe suites en kamers. Als je ervoor kiest om de hele dag in bed te cocoonen, dan doe je dat in een Hästens droombed. De kamers hebben uitzicht over het groen uitgestrekte park.

Maar ook voor een ‘fine dining experience’ ben je hier aan het juiste adres. De witte brigade onder leiding van Chefs Tim Bood & Hette Hettema nemen je mee in de producten die het seizoen te bieden heeft.


Laat je verwennen door gerechten als kreeft Thermidor, Baeri classic kaviar en Wagyu Beef. Liefde voor wijn heerst er ook bij Central Park; de wijnkaart heeft ruim 1000 wijnen uit alle ‘hoeken’ van de wereld. Wijnen uit de klassieke wereld, maar ook zeker een prachtige selectie met wijnen uit de nieuwe wereld.


Recentelijk is de wijnkaart zelfs beoordeeld door de internationaal gerenommeerde organisatie WineSpectator. De prestigieuze ‘Best of Award of Excellence 2021’ werd aan Central Park uitgereikt.

Foto1: SVH Meestergastheer Joey de Kruijf en zijn partner Tamara Holwerda zijn sinds 2017 deels eigenaar en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.


Comments


bottom of page