top of page

De 17 beste wellness resorts ter wereld

De afgelopen paar moeilijke jaren hebben geleid tot een volledige omwenteling in de manier waarop we denken en praten over welzijn. Natuurlijk, een geweldige massage of gezichtsbehandeling zal nooit uit de mode raken, maar het is slechts een stukje van de puzzel om onze geest net zo goed verzorgd te houden als ons lichaam.

Lange wandelingen in de natuur en knutselsessies kunnen net zo herstellend zijn als een zware training, en een voedzame maaltijd (met een uitstekend glas wijn) is misschien precies wat de dokter heeft voorgeschreven. Of je nu van wandelen of yoga houdt, of gewoon behoefte hebt aan een ontspannende Zweedse massage, boek in 2023 een van deze wellness-retraites om lichaam en geest te verjongen.

Van de sappige wildernis van de Sonorawoestijn tot het bruisende hart van Midtown Manhattan (vertrouw ons), dit zijn 15 van de favoriete wellness-retraites van Condé Nast Traveler waar je even helemaal weg kunt zijn - terwijl je weer tot jezelf komt. Klik hier voor de complete lijst!

Comentários


bottom of page