top of page

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21

Frank Wentink en Marco Forno presenteren Dinnershow Grandeur met 40-koppige bezetting

Na diverse shows door het hele land in de afgelopen jaren, is de enige echte dinnershow weer tijdelijk terug in Studio 21 in Hilversum, de plek waar het 30 jaar geleden in 1992 voor Frank Wentink, oprichter van Studio 21, allemaal begon.

Als grondlegger van het dinnershow-concept in Nederland heeft Wentink, die dit jaar 40 jaar in het vak zit, een dubbel jubileum. Dinnershow Grandeur speelde in 2021 een succesvolle, maar door COVID gelimiteerde run, in het Kurhaus in Scheveningen. Het vervolg van Grandeur in Studio 21 biedt talloze aanvullende technische mogelijkheden om een spectaculaire show te presenteren met een uitgebreide cast. Maaike Heida-Oudshoorn (General Manager Studio 21), is verheugd over de hernieuwde samenwerking. “We zijn er trots op om de grootste dinnershow van Nederland, die geschikt is voor jong en oud, naar onze eventlocatie te halen.

DINNER & SHOW

De huidige studio met rondom 370 m2 led-schermen, biedt plaats aan 750 dinergasten. Tijdens het 4- gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest. In het brede repertoire is er plaats ingeruimd voor nostalgie met de legendarische Edith Piaf, Charles Aznavour, Marlene Dietrich en Ramses Shaffy, maar ook voor hits van de Rolling Stones, Prince, Amy Winehouse en Avicii.

Grandeur bevat optredens van o.a. de Soul Sisters, Bryan B. (winnaar Beat me: The Five Knock-Outs 2021), Tessa Sunniva (o.a. hoofdrollen in de musicals Anastasia, Tarzan, de Kleine Zeemeermin) en Patricia van Haastrecht (finalist The Voice of Holland 2019). Daarnaast geven Roy van den Akker en Richy Brown (vormden samen met Gordon L.A. The Voices), Janneke Elisabeth en Ger Savelkoul na Grandeur in het Kurhaus opnieuw acte de présence in Studio 21.

De exclusieve Dinnershow Grandeur staat slechts tien keer geprogrammeerd tot en met 21 januari 2023 met zaterdag 17 september als ‘opening-night’. Voor meer informatie klik hier!

Comments


bottom of page