top of page

Duurzame droomreis met Fair Ferry

Fair Ferry, de veerdienst per zeilschip, steekt eind dit jaar de Atlantische Oceaan over naar de ‘Nieuwe Wereld’! De reis wordt gemaakt met de Morgenster, een tweemaster van bijna 50 meter lang. Fair Ferry volgt met dit majestueuze schip een eeuwenoude route: van Europa, met de passaatwind mee, naar Zuid-Amerika en het Caribisch gebied, om vanuit hier de oversteek terug naar Nederland te maken.

Onderweg worden er tussenstops gemaakt op de mooiste plekjes. Daarnaast is de reis opgedeeld in zeven etappes, die afzonderlijk geboekt kunnen worden en qua tijd variëren van zes dagen (Cayenne – Paramaribo) tot vijf weken (Sint-Maarten – Rotterdam). Echte avonturiers kunnen de Grand Tour van ruim vier maanden boeken.

De Morgenster is een van de mooiste schepen van Nederland. Aan boord zijn comfortabele 2- en 4- persoonshutten die gezamenlijk plek bieden aan 24 passagiers. Onderdeks is een ruim dagverblijf waar ook gegeten wordt. De maaltijden worden verzorgd door een professionele kok die daarvoor een volledig uitgeruste keuken tot haar beschikking heeft.


Karel de Boer (oprichter Fair Ferry): “Door het organiseren van deze tocht proberen we een alternatief te bieden voor vliegen en zet Fair Ferry een eerste stapje op het gebied van duurzaam intercontinentaal passagiersvervoer.” www.fairferry.com.

Comments


bottom of page