top of page

Een heel nieuwe beleving aan tandheelkunde

Tandheelkundepraktijk Confidental opende onlangs de deuren van een nieuwe vestiging in de Amsterdamse Houthaven. Het luxueuze interieur, gelijk aan de lobby van een stijlvol boutique hotel, duidt op een heel nieuwe beleving van tandheelkunde waar vakmanschap, gezondheid, oog voor detail, gevoel voor esthetiek, service en gastvrijheid samenkomen;

Sinds Confidental zich in 2008 op IJburg vestigde geldt deze praktijk als een referentie op het gebied van moderne tandheelkunde en trekt het mensen uit Amsterdam en ver daarbuiten. De uitbreiding met een tweede praktijk, in de Houthaven, is dan ook een logisch vervolg op het almaar groeiende succes. In deze nieuwe vestiging worden de patiënten - of liever gezegd ‘gasten’ - verwelkomd in een sfeervolle, luxueuze ontvangstruimte, waar het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, marmer en staal het ambachtelijke karakter en de historie van de Houthaven benadrukken.

De 5 behandelkamers zijn strak en minimalistisch ingericht, met als centerpiece de met premium leer beklede tandartsstoelen, omringd door state of the art apparatuur van het gerenommeerde merk Dentsply Sirona. Alle specialisten van Confidental, zowel in de esthetische als reguliere tandheelkunde, werken met vernuftige microscopen waarvan het beeld direct wordt afgespeeld op een groot beeldscherm. Zo kan de klant meekijken tijdens de behandeling, terwijl de specialist zijn/haar handelingen inzichtelijk maakt en toelicht. Op deze manier wordt de klant op een persoonlijke manier betrokken en geïnformeerd tijdens iedere fase van de behandeling. Kortom, over elk detail in het zorgtraject is nagedacht, van ontvangst en voorlichting tot behandeling en nazorg. Kosten noch moeite zijn gespaard om de beste kwaliteit en de rijkste klantbeleving te waarborgen – of het nu gaat om specifieke esthetische wensen – waarbij altijd de natuurlijke vorm en functie worden gerespecteerd - of om reguliere tandheelkundige zorg voor gezinnen.


In-house Atelier

Confidental onderscheidt zich niet alleen door de nadruk op service en de persoonlijke benadering van de gasten, maar ook door het in-house tandtechnisch atelier. Doordat de modernste apparatuur, techniek én vakmanschap in huis zijn wordt de beste kwaliteit gewaarborgd en zijn er geen onnodige vertragingen. Aanvullend op de geavanceerde apparatuur bestudeert de tandtechnicus met zijn ‘kunstenaarsoog’ de symmetrie en verhoudingen van het hele gezicht, waarna hij met de hand de porseleinen facings, kronen en bruggen vervaardigt. Of het nu gaat om één tand of het hele gebit, bij deze precisie klus wordt gelet op kleurovergangen, nuances en diepte voor een mooi én natuurlijk resultaat. Want dat is waar het volgens de ‘chefs de clinique’ Yusuf Findik en Martijn Groenink Sammels om draait: een natuurlijk ogende, mooie en gezonde mond als reflectie van een gezond lichaam en een zelfverzekerde houding.

Wie het halfjaarlijkse tandartsbezoek als ‘moetje’ ervaart is nog nooit bij Confidental geweest.Comments


bottom of page