top of page

For sale! Designer villa ‘Morning Breeze’ van Monica Armani in Spanje

Dankzij de verheven glazen structuur creëert de beroemde Italiaanse architecte en designer verbluffende panorama’s over het golfterrein met in de verte de zee. Dit is de mooiste ligging van het prestigieuze Las Colinas Golf & Country Club, heel geliefd bij buitenlanders voor een tweede verblijf in Spanje. Goed nieuws voor wie de zon wil opzoeken als digital nomad of simpelweg om te gaan genieten, want Morning Breeze staat te koop. Voor 4.850.000 euro inclusief het prachtige meubilair.

De Belgische makelaar Hip Estates verkreeg dankzij een sterke reputatie als vastgoedspecialist voor Spanje met 25 jaar ervaring het voorrecht om deze villa te mogen verkopen.

Morning Breeze is een villa met een ziel en vele gezichten om je gasten in stijl te ontvangen. De toegang via de monumentale voordeur, zo hoog als de gevel, is ronduit spectaculair. De installatie leidt de gasten dan weer binnen in een majestueus hoog interieur. Intimiteit wordt gecreëerd via verticale verbindingen in ruimtes waar dit wenselijk is zoals de master bedroom op de mezzanine.

Niet in het minst belangrijk is dat Villa Morning Breeze instapklaar is. De bekende Italiaanse designer Monica Armani heeft de villa volledig op maat en tot in de puntjes ingericht: van de zandbeige keramische vloer van Inalco tot de champagnekleurige raamkozijnen, de knappe houten trap met wisselende breedtes, de speciaal ontworpen kroonluchter in de woonkamer-keuken, de Madison designspiegel die Monica Armani ontwierp voor B&B Italia, en niet te vergeten het outdoor buitenmeubilair dat ze voor Tribù creëerde.

De zandbeige Inalco vloer loopt van de woonruimte door naar het brede buitenterras en geeft uit op de strakke infinity pool met daarachter het groene landschap. Het wordt nog beter, want de glazen wand van het zwembad creëert het effect van een transparante glazen blok. 's Nachts oogt het plaatje nog mooier met LED verlichting. Je kijkt trouwens onder water in het zwembad vanuit de spa beneden, waar gasten ontspannen in de ruime jacuzzi, Turks bad en Finse sauna. Kijk hier voor meer informatie.
Comments


bottom of page