top of page

GREY7 lanceert unieke interieur collectie met top designer Marcel WolterinckOnlangs lanceerde Grey7 een nieuwe interieur collectie genaamd Zendo, ontworpen door top designer Marcel Wolterinck. Grey7 wil high end interior design toegankelijk maken voor liefhebbers van designmeubelen en interieurs. Dit doen ze onder meer door samen te werken met bekende Nederlandse interior designers.


Eerder werkte Grey7 al samen met Bertram Beerbaum en Grand&Johnson. Voor deze nieuwe collectie gingen zij een partnership aan met Marcel Wolterinck waarbij de unieke designcollectie als rode draad Japanse invloeden heeft.
De collectie bestaat uit diverse designmeubelen denk aan strak uitgevoerde, verfijnde en sierlijke side tables, een eettafel van een combinatie van hout met een vloeiende vorm, een strakke tafel met doorgestoken hout, een zeer comfortabele fauteuil met ronde zachte vormen, en prachtige accessoires. Een bijzonder object in deze collectie is de bank met gebogen hout. De stoffen hebben veel contrast in textuur maar de designs zijn meer complementair qua kleur.


Volg ons op Instagram: www.instagram.com/societyworld
Comments


bottom of page