top of page

Iedere dag een glas champagne!

Ontworpen met zowel de horeca als de consument in het achterhoofd, koppelt het eenvoudig te gebruiken systeem een universele stop aan een draagbaar systeem om de kwaliteit van mousserende wijn over een langere periode te behouden. Hierdoor blijft de wijn gegarandeerd voor twee weken in perfecte conditie. Met het Coravin Sparkling™ systeem blijft de consumptie van Champagne, Prosecco, Cava en andere mousserende wijnen niet langer beperkt tot bijzondere gelegenheden. Vanaf nu is iedere dag een goed moment om mousserende wijn te drinken!

Om het Coravin Sparkling™ Systeem te gebruiken, open je de fles en wanneer je klaar bent met het inschenken van de gewenste hoeveelheid, plaats je de Sparkling Stopper op de fles, waarna je hem vastzet met de vergrendelingshendel. Gebruik vervolgens het Sparkling systeem om de fles te vullen met Coravin Pure™ Sparkling CO2, zodat de bubbels in de wijn niet ontsnappen. Om het volgende glas in te schenken, verwijder je voorzichtig de stop en schenk je de gewenste hoeveelheid in.

Wanneer je klaar bent, bevestig je de Sparkling Stopper opnieuw, en breng je de fles met stopper opnieuw op de gewenste druk met het Sparkling systeem. Het Coravin Sparkling™ Systeempakket bevat één Sparkling systeem, twee Sparkling Stoppers, vier Coravin Pure™ Sparkling CO2 Capsules en twee beschermende flessenhoezen. De universele Sparkling Stopper heeft een interne klem die zichzelf aanpast om veilig te passen op alle standaard 750 ML en magnum 1.5L flessen, zelfs de karakteristieke flessen van gerenommeerde luxe champagneproducenten, waardoor hij echt universeel compatibel is. De Sparkling Charger, waarvoor patent is aangevraagd, maakt gebruik van CO2 capsules om koolzuurgas in de fles te injecteren via de Sparkling Stopper om de fles te vullen.

Prijs: €449,99.

Comments


bottom of page