top of page

John Legend en Chrissy Teigen hebben te veel huizen in Beverly Hills

Nadat ze zich afgelopen zomer in hun nieuwe huis in Beverly Hills hadden gevestigd, hebben John Legend en Chrissy Teigen hun andere huis in Beverly Hills nog niet verkocht - het huis dat ze in 2016 van Rihanna kochten.

Het is het huis in eigentijdse stijl waar ze woonden toen hun twee kinderen woonden. geboren, het huis dat vaak te zien is op Chrissy's posts op sociale media. Met een te veel huizen en een van Hollywoods drukste schema's heeft het sterrenkoppel de prijs verlaagd van $ 23,95 miljoen naar $ 17,95 miljoen. Dat je het maar weet! TopTenRealEstateDeals.com


Gebouwd in 1966 en ingericht volgens de hoogste hedendaagse normen, heeft het 8520 vierkante meter grote huis zeven slaapkamers en acht badkamers. Het drama begint bij de ingang met zijn 10 meter hoge plafond, een gebogen trappenhuis dat leidt naar een loopbrug op de tweede verdieping en een kijkje in de familiekamer waar John zijn vleugel bewaarde. Vervolgens een grote verdiepte woonkamer met een kamerhoge glazen wand en uitzicht over de canyon. Er is de keuken van Chrissy die de ideale locatie was voor een chef-auteur om de creatie van weelderige recepten te testen en te filmen. De master suite heeft een open haard van koper en beton, een balkon met verreikende uitzichten, kleedkamers voor hem en haar, inloopkasten die meer op modeshows lijken, plus een Italiaans geïnspireerde 'Glam Room'. Alle zeven slaapkamers hebben een eigen badkamer en hebben een balkon. Ook inbegrepen is een fitnessruimte en een comfortabele thuisbioscoop. Speciale afwerkingen en decoraties zijn onder meer plafonds met mandala-patronen uit Thailand, gezwarte eikenhouten vloeren, muren van klei en staal, onyx-spoelbakken en aanrechtbladen van Italiaans kwarts. Buiten biedt het uitgaansgebied nog meer fantastische uitzichten op de canyon vanaf het terras bij het zwembad, dat een verwarmd zoutwaterzwembad, een jacuzzi, een chef-koksgrill en een houtgestookte oven heeft. Een pergola met druivenranken is een romantische plek om buiten te dineren.


Yorumlar


bottom of page