top of page

LEKKER boats breidt vloot uit met eigen yacht

Het Nederlandse LEKKER Boats heeft zijn vloot, naast de populaire Damsko 750, uitgebreidt met een gloednieuw model: de LEKKER 41. Deze zeewaardige snelheidsduivel is perfect voor meerdaagse avonturen, ongeacht de weersomstandigheden. Het schip heeft drie krachtige motoren en biedt slaapplaats voor vier personen. Speciaal ontworpen voor kapiteins met een honger voor adrenaline, een oog voor design en een zwak voor comfort. In de zomer van 2022 zal de LEKKER 41 rondvaren in onder meer Amsterdam, Cannes en Miami.

Met de stevige zeewaardigheid en een topsnelheid van meer dan 50 knopen (96 km/h) is de LEKKER 41 gemaakt voor avontuur. De karakteristieke rechte bijlboeg snijdt als een mes door hoge golven, terwijl het onderwaterschip extreme stabiliteit geeft. Door de functionele inrichting heeft de compacte alleskunner voldoende zit- en loopruimte voor 16 passagiers.


Elke 41 wordt ontworpen en gebouwd door LEKKER in Nederland. De klant wordt nauw betrokken bij het proces, zodat het schip geheel naar wens kan worden uitgerust met innovatieve gadgets. Denk bijvoorbeeld aan een massagestoel voor de kapitein of een geïntegreerde green egg in de buitenkeuken.

コメント


bottom of page