top of page

Luxe villa's op vijfsterren niveau

Relais & Châteaux lanceerde onlangs een portfolio van meer dan 500 luxe villa’s in 30 landen die door groepen privé afgehuurd kunnen worden en waar men de persoonlijke service van een vier- of vijfsterren hotel krijgt. De collectie speelt in op de veranderende houding van de consument als gevolg van de pandemie, en zorgt ervoor dat gasten zich veilig en vertrouwd kunnen voelen om in deze huidige tijd te reizen.


Een mooi voorbeeld van het aanbod in de collectie is Villa Struyckenbergen van Landgoed Het Roode Koper in Ermelo met uitzicht op de heide en de herten. De villa (12 tot 14 personen) is één van de privé villa’s van Landgoed Het Roode Koper, dat drie kilometer verderop is gelegen. Het uitzicht vanuit deze villa op de heide is magnifiek en de omgeving biedt alles waar de Veluwe om bekend staat: uitgestrekte bossen, heideheuvels en vennen, zandverstuivingen, herten, wilde zwijnen en honderden vogels.


In de riante en luxe keuken inclusief wijnkoelkast en xl oven staat een prachtige royale eettafel. Dankzij een fraaie glazen wand is de lichtinval in deze ruimte enorm en is het uitzicht op de heide schitterend. De woonkamer, afsluitbaar van de keuken, is sfeervol ingericht met elegante meubels en fijne zitbanken. De erker biedt zicht op de tuin en de heide.Comentarios


bottom of page