top of page

Maison Ruinart organiseert visueel diner i.s.m. Ciel Bleu**

Spectaculair, zinnenprikkelend en visueel is de exclusieve Petit R Adventure experience van Maison Ruinart. In samenwerking met Ciel Bleu, het tweesterrenrestaurant van Hotel Okura Amsterdam, kun je vanaf eind januari t/m 5 maart een vijfgangendiner met bijbehorende Ruinart champagnes boeken inclusief overnachting. Tijdens dit unieke diner, dat plaatsvindt in The Imperial Suite (tevens de grootste suite in de Benelux) van Hotel Okura Amsterdam, wordt de rijke geschiedenis van Maison Ruinart verbeeld door Petit R, een digitale creatie die de oprichter van Ruinart tot leven wekt.

Tijdens het Petit R Adventure diner wordt de rijke geschiedenis van Maison Ruinart verteld en op een unieke wijze tot leven gebracht. Zo worden gasten mee teruggenomen in de tijd en ontvouwt zich, tussen alle borden en champagneglazen, het verhaal van Ruinart.

De geheel met de hand getekende creatie Petit R is met veel zorg geanimeerd. Van de subtiele bewegingen van een wenkbrauw tot de souplesse van een jas - alles is talloze keren gemodelleerd. Het heeft een duizelingwekkende 220 uur gekost om het verhaal te animeren en zo de geschiedenis digitaal te vangen.

Kaarten zijn enkel te boeken in even getallen en beschikbaar vanaf twee personen voor een vijfgangerdiner inclusief overnachting voor € 1.850.

Comments


bottom of page