top of page

Nieuw! Cent Pur Cent Homme

Beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous) en i.am.klean lanceert nu ook een verzorgingslijn voor mannen: Cent Pur Cent Homme.

“Uit de vele berichten in de community van Cent Pur Cent - goed voor bijna 30.000 volgers - bleek dat heel wat mannen met hun vingers in de skincare producten van hun vrouwen of vriendinnen zitten,” lacht Caroline Rigo. “Mannen zijn meer en meer bezig met verzorging.

Het was dus een logische stap om ook met producten voor mannen op de markt te komen. Het basisprincipe van de lijn is om de huid gezond en goed verzorgd te houden en dat met een minimale inspanning. “Onze huidverzorging is gericht op eenvoud, effectiviteit en praktisch gebruik.” voegt Rigo toe. Dit betekent dat er aandacht wordt besteed aan de basisstappen van reiniging, hydratatie en bescherming. Daarom bestaat de collectie voorlopig uit slechts 4 gemakkelijke producten, verpakt in een handige, stijlvolle gentlebag. Met deze lancering maakt Cent Pur Cent Homme cosmetica dus nog toegankelijker voor alle mannen.”

Comments


bottom of page