top of page

Quinta do Lago nodigt Nederlander Jules Wiringa uit als gastchef op culinair event

Het befaamde lifestyle resort Quinta do Lago in de Portugese Algarve nodigt de Nederlandse chef Jules Wiringa uit voor een vierhandendiner met chef Diogo Martins in het Aziatische fusionrestaurant UMAMI, een van de veertien fine dining restaurants van het resort.

Op 28 en 29 september wordt dit restaurant, dat een jaar geleden de deuren opende in Quinta do Lago, exclusief gereserveerd voor het event. Het speciale menu draagt de inspirerende naam ‘A Journey of the Senses’ en belooft een sublieme avond van haute cuisine in een ongelooflijk decor.

Het loont de moeite om voor dit culinaire event naar de Algarve te reizen, want de Portugese hoofdchef en de Nederlandse gastchef halen al hun expertise boven. Ze nemen de restaurantgasten met al hun zintuigen mee op een avondlijke ontdekkingsreis doorheen een buitengewoon menu met uitzonderlijke wijnen. Beide chefs delen een uitgesproken passie voor innovatie en duurzaamheid. Reserveren is noodzakelijk voor het menu (130 euro per persoon exclusief dranken), via www.quintadolago.com/en/events/umami-special-dinner-event.Comentarios


bottom of page