Art’otel presenteert kunstenares Sophie Xie en schrijfster Lulu Wang

Photo credit: Paul Winch-FurnessHet Art’otel bestaat bijna anderhalf jaar en bestaat onder andere uit een art gallery waar om de zes weken verschillende exposities te bezichtigen zijn. Op dit moment hangt het werk ‘Forever in Love’ van de bekende kunstenares Sophie Xie en schrijfster Lulu Wang.
De fijnproevers weten de Amsterdamse hot-spot al lang te vinden. In de hotelbar, die afgelopen jaar tot beste hotelbar van 2014 is bekroond kun je de lekkerste cocktails drinken!

Photo credit: Paul Winch-FurnessBen je zelf nog geen echte shaker, boek dan een gin&tonic masterclass en verras je vrienden met de perfecte cocktail. In het naastgelegen restaurant 5&33 serveren ze Italiaanse delicatessen en met hun sharing concept is het de bedoeling dat je die deelt.

Photo credit: Paul Winch-FurnessDe signature dishes zijn de romige burrata, de gefrituurde courgette frietjes en de truffelpasta.
Het art’otel is ontworpen door van Lieshout atelier die zijn handschrift heeft achtergelaten op verschillende art objecten zoals de befaamde ‘Fertility lamp’. Ben je toch meer op zoek naar ontspanning? Dan kun je naar de spa, de sportzaal of een rondje zwemmen in het zwembad. www.artotelamsterdam.com