top of page

Addy van den Krommenacker Ready to wear en Couture Collectie herfst-winter 2023/2024

Deze week toonde Addy van den Krommenacker zijn nieuwste collectie herfst- winter 2023/2024 in zijn monumentale pand in Grave.

100 gasten genoten van een uur durende show met maar liefst 70 creaties. Addy had voor deze show naast zijn favoriete modellen een aantal gastmodellen uitgenodigd waaronder de Olympisch kampioenen Marianne Timmer en Inge de Bruijn. Ook Tamara Elbaz en Maria Taylor bekend van The Real Housewives Amsterdam liepen in de show.

Addy toonde in zijn ‘’ready to wear’ collectie zeer elegante draagbare dag kleding in de kleuren camel en zwart. Mooi gesneden knielange jurken met bijpassende gebreide jassen. Zwart was een belangrijke kleur in de collectie, maar ook voor camel en ecru was er rol weg gelegd. De couturecollectie die Addy toonde was vooral geïnspireerd door de Diortijd uit de 50er jaren. Prachtige zijde brokaatstoffen verwerkt in rokken met een hoge tailleband met bijpassende blouses met grote kragen. Ook glamoureuze, geborduurde avondjurken met veren in prachtige pastelkleuren domineerden in deze luxe collectie .

Addy toonde deze collectie al eerder in Rome, Parijs en Roemenië.

Hij organiseerde deze show om zijn creaties ook in zijn eigen land onder de aandacht te brengen.

Foto credits: Sydney Korsse

Comments


bottom of page