top of page

Ayurveda, yoga en Tibetaanse oefeningen bij de nieuwe editie van de Abama Wellness Week

Abama Resort, het prestigieuze resort aan de Zuidwestkust van Tenerife, organiseert een nieuwe editie van de Abama Wellness Week die doorgaat van 22 tot en met 25 november. Deelnemers worden meegenomen op een zintuiglijke reis door een team van experten met dagelijkse yoga en traditionele Ayurvedische en Tibetaanse oefeningen in een adembenemende omgeving te midden van de natuur.

"Mind, body & energy" vormt het motto en de leidraad van de derde Abama Wellness Week, georganiseerd in samenwerking met het yoga lifestyle merk Yogi Bare. Het zorgvuldig samengestelde programma focust op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest via verschillende dagelijkse workshops begeleid door deskundigen. De deelnemers worden ondergedompeld in een wereld van energie, meditatie, beweging en gezonde gewoontes. Het activiteitenprogramma omvat onder andere meditatie op het strand, ontspanningstechnieken, Yoga sessies en Pilates oefeningen. Net als de visie van Ayurveda om meditatie en lichamelijke beweging te combineren met gezonde eetgewoontes, is er tijdens de Abama Wellness Week een bijzondere aandacht voor gezonde voeding. Zo staat er een bezoek gepland aan een organische boerderij om een lunch te bereiden met verse biologische producten en genieten de deelnemers van gezonde en voedzame diners in openlucht. Als optionele extra wordt ook een evenwichtige menu aangeboden, speciaal bereid door chef-kok Diego Dato van het restaurant Melvin by Martín Berasategui in Abama Resort.


De nieuwe editie van de Abama Wellness Week wordt geleid door Caroline Mason, ambassadeur van Yogi Bare, gediplomeerd personal trainer en een gepassioneerd yoga instructrice. Check hier alle info!Comments


bottom of page