top of page

Beleef elegante feestdagen bij VENTUNO Skylounge

De adembenemende skylounge van VENTUNO is bij uitstek de plek waar je de magie van Kerst en Oud & Nieuw op een volledig unieke manier kunt beleven. Met een adembenemend interieur, geïnspireerd op Amerikaans-Italiaanse restaurants uit de roaring twenties, belooft het op de 21e verdieping van het Amsterdamse Ruby Emma Hotel gelegen VENTUNO een ongeëvenaarde ervaring te worden.

Het weelderige interieur van VENTUNO creëert de perfecte ambiance voor de aankomende feestdagen. Terwijl de stad zich onder je uitstrekt en romantisch oplicht tijdens de donkere dagen, biedt de skylounge een sfeervolle kerst met een heerlijk feestmenu, DJ’s en live entertainment. Na de kerstdagen volgt uiteraard een bruisende NYE-viering om het nieuwe jaar samen in te luiden. Met de dresscode ’Gilded Glamour’, komen hier het iconische Amsterdamse nachtleven en de unieke VENTUNO-stijl op elegante wijze samen. Deze stijlvolle en sexy ervaring belooft levendigheid en exclusiviteit.

Themabelevingen als deze laten zien waar VENTUNO voor staat. In combinatie met het overweldigende interieur, het unieke en betoverende panoramische uitzicht, de uitzonderlijke keuken en topentertainment realiseert VENTUNO avonden die in ieders geheugen gegrift zullen blijven. Hier wordt het leven in al zijn facetten gevierd en tijdens de feestdagen wordt er nog een schepje bovenop gedaan.

Naast de hoogtepunten van de moderne Italiaanse keuken die op de kaart staan, kun je bij VENTUNO van 24 tot en met 31 december genieten van een speciaal voor de feestdagen samengesteld menu met vier extra gerechten. Denk hierbij onder meer aan:

Coquilles geserveerd in de schelp met texturen van bloemkool nduja crème, geroosterde amandelen, winterpostelein en gezouten Amalfi citroen. Gegrilde tarbotfilet met inktvisrisotto en

Wagyu A5 steak van de Josper.

Exclusief voor de feestdagen is er ook een Grand Dessert gemaakt. Geniet van een XL macaron met vanille en stoofpeertjes, een 'Bombe' editie van de beroemde Pornstar Martini cocktail, panna cotta met limoncello, vers fruit, een indrukwekkende Bombe van tutti frutti, abrikoos en amaretto, en traditionele tiramisu. Als aanvulling op de feestelijke sfeer serveert VENTUNO speciale feestelijke cocktails, waaronder de White Thyme Negroni, Madonna en Dolce Finale.


bottom of page