top of page

Bowmore's ARC-52, nu te koop voor € 93.000,-

Bowmore presenteert met trots de ARC-52, een zeer zeldzame fles whisky afkomstig van de gerenommeerde Schotse destilleerderij. Bowmore, een naam synoniem aan verfijning en erfgoed, brengt met trots de ARC-52 naar voren. Deze 52-jarige single malt, een toonbeeld van Bowmore's toewijding aan perfectie, is eenmalig beschikbaar voor aankoop bij Gall & Gall.

Dit is een unieke kans voor een gelukkige klant om een stuk Schotse whiskygeschiedenis in handen te krijgen en Bowmore is verheugd deze exclusieve ervaring te delen met de whiskyliefhebbers in Nederland.

In de kern is de ARC-52 een viering van een jarenlange samenwerking met het Britse merk Aston Martin. Het verhaal van de ARC-52 onthult een baanbrekend Aston Martin-ontwerp dat een opvallende karaf tot leven brengt, met daarin één van de oudste Bowmore-whisky's ooit. Met slechts 100 wereldwijd geproduceerde flessen is de ARC-52 een samenwerking tussen twee iconische merken op het allerhoogste niveau dat innovatie en creativiteit van twee werelden laat zien.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via arc52@dekuyper.nl. De eigenaar wordt bepaald door middel van loting. De inschrijving is vanaf vandaag geopend en de verkoop vindt plaats in de tweede helft van december in de Dam-vestiging van Gall & Gall.

Comments


bottom of page