top of page

Chique, elegante The Marlin Bar serveert 'seafood guilty pleasure' gerechten

  • Redactie
  • 1 uur geleden
  • 1 minuten om te lezen

The Marlin Bar is opgezet als een plek waar je casual binnenloopt voor lunch, een mooi glas wijn, een cocktail aan de marmeren bar of een uitgebreid diner dat soepel de avond in glijdt.

ree

Met vijftig zitplaatsen binnen en vijfendertig buiten is er vrijwel altijd ruimte om aan te schuiven. De menukaart beweegt mee met het seizoen en biedt naast verse vis ook lichte gerechten om te delen en vegetarische opties die dezelfde aandacht krijgen.


ree

Onlangs opende The Marlin Bar de deuren aan de Van Baerlestraat 120, in het karakteristieke hoekpand een paar deuren verwijderd van het iconische Concertgebouw.

Het restaurant is het nieuwste concept van Wolves Hospitality Group, bekend van CafĆ© GarƧon, Brasserie Margaux, Williams Farmhouse en Ludwig’s Deli. Met The Marlin Bar voegt de groep een elegante, hedendaagse seafoodbrasserie toe aan hun portfolio.


Executive Chef Philippe Schuring en zijn team ontwikkelden een kaart die draait om seafood guilty pleasures en klassieke gerechten die met verfijning zijn uitgewerkt. Voor concertbezoekers is er een tweegangen pre-theater menu dat altijd tijdig wordt uitgeserveerd, zodat gasten ontspannen richting het Concertgebouw kunnen lopen voordat de lichten dimmen.


ree

Events

Elke donderdagavond klinkt er live jazz wat een groot succes is, terwijl elke zondag een royaal Fruits de Mer plateau wordt geserveerd om te delen: een klassiek eerbetoon aan zeevruchten op z’n Marlin’s. Mocht je zelf een event willen organiseren in Marlin Bar, kan het achterste gedeelte van de zaak worden afgesloten voor een private-dining experience voor vijfentwintig personen.

Ā 


Opmerkingen


bottom of page