top of page

Chopard's L.U.C Strike One horloge in witgoud

De L.U.C Strike One is volledig in Chopard Manufacture ontwikkeld en vervaardigd. Het exclusieve horloge draagt het prestigieuze 'Poinçon de Genève' keurmerk en is een Limited Edition van slechts 25 exemplaren.

De iconische L.U.C collectie is een eerbetoon aan Louis-Ulysse Chopard; in 1860 oprichter van het onafhankelijke familiebedrijf. Het toonaangevende Maison kenmerkt zich door ambachtelijk vakmanschap en creativiteit en verenigt traditie met innovatie.

De L.U.C Strike One heeft een elegante 40 mm kast van 18 karaat ethisch verantwoord witgoud. De grijsgroene, gouden wijzerplaat is met de hand geguillocheerd en voorzien van een stijlvol honingraatpatroon. Een monobloc saffierglazen gong laat elk uur een uniek, kristalhelder geluid horen met een rijke akoestiek. De band is van grijs alligatorleer.


Het geavanceerde horloge is uitgerust met een nieuw, automatisch en chronometer gecertificeerd L.U.C 96.32-L uurwerk met een 22 karaat gouden micro-rotor en een kleine secondewijzer op 6 uur. De pusher van de gong is subtiel geïntegreerd in de kroon. Met twee veertonnen garandeert de Chopard Twin technologie een indrukwekkende gangreserve van 65 uur. Prijs: 72.300 E

Comments


bottom of page