top of page

Cruiseschip Vista verbluft met fenomenaal entertainmentprogramma en gastronomische creaties

Oceania Cruises onthult spectaculaire entertainmentopties aan boord van het luxeschip Vista. Naast een volledig nieuw programma met een meeslepende stijl en liedjes van Broadway kaliber, pakt het cruiseschip uit met nooit eerder geproefde gastronomische creaties en heerlijk ontspannende wellnessactiviteiten.

Het nieuwe entertainmentprogramma is gerust baanbrekend te noemen. Vanaf mei 2023 kunnen gasten aan boord van Vista genieten van 'Headliners', 'The Anchor Inn' en 'Into the Night'. Drie hoofdproducties met elk hun eigen uitstraling en karakter.

​Gasten staat entertainment van topniveau te wachten met gekende liedjes, vergezeld van hedendaagse dansnummers onder leiding van Dancing With the Stars-choreografe Britt Stewart. Verder legt een gepassioneerd team van artiesten, producenten en technici zich exclusief toe op elk van de shows.


Nieuwe culinaire creaties aan boord

Voortbouwend op de culinaire reputatie van de maatschappij komt Vista met een inventief nieuw mixologieprogramma, aangevuld met nieuwe en unieke culinaire concepten. Deze omvatten Aquamar Kitchen, met een scala aan op wellness geïnspireerde gerechten met een vleugje verwennerij; The Bakery at Baristas, met verleidelijk versgebakken gebak; en het nieuwe restaurant Ember, met authentieke Amerikaanse gerechten.

​Ook op de Vista, de gevierde Italiaans-Amerikaanse en Emmy Award-winnende chef-kok Giada De Laurentiis, hij heeft meerdere signature dishes uitgewerkt waarvan de gasten kunnen proeven in Toscane, het authentieke Italiaanse specialiteitenrestaurant dat ontstond uit rijke familietradities, evenals in The Grand Dining Room, de verfijnde grand dame van het culinaire aanbod.

Comments


bottom of page