top of page

De pizzaoven is de zomertrend!

De afgelopen jaren kijken kookliefhebbers steeds vaker naar hun eigen tuin voor culinaire inspiratie. Daarbij blijven ze zoeken naar unieke manieren om hun buitenruimte te onderscheiden. Een accessoire die hierdoor in populariteit stijgt: de pizzaoven.

Pizzaovens duiken al enige jaren op in tuinen en horecagelegenheden door het hele land. OFYR speelde in op deze trend met haar eigen pizzaoven. Deze houtgestookte oven bereikt temperaturen tot 300 °C, waardoor allerlei gerechten gemakkelijk te bereiden zijn. Van een pizzasteen tot een dubbelwandige stalen cloche, dit toestel heeft alle benodigdheden om traditionele pizza’s te maken in eigen tuin.

De pizzaoven is niet alleen populair vanwege de hoge temperaturen en bak-snelheid: ook de veelzijdigheid valt in de smaak. Naast een oven, functioneert het apparaat namelijk als bakplaat en grillplaat. Dit maakt het toestel geschikt om in te bakken, grillen, stoven en roken. Ideaal om nog meer gerechten buiten te koken en om deze zomer vaker te genieten van de buitenruimte.

Comentarios


bottom of page