top of page

De Sticklight, een hedendaagse interpretatie van de klassieke fakkel

Onlangs presenteerde Dutch Design merk Weltevree een nieuw product van prijswinnend ontwerper Thor ter Kulve. De Sticklight is een hedendaagse interpretatie van de klassieke fakkel en is geïnspireerd door Thor’s wens om de wereld een beetje avontuurlijker en speelser te maken. De draagbare lamp geeft vorm aan het idee dat licht meer doet dan enkel verlichten: met de Sticklight claim je een plek.

Door het draagbare en minimalistische ontwerp vervaagt de Sticklight de grenzen tussen binnen en buiten. Met de juiste verlichting kan een buitenruimte aanvoelen als binnen: dezelfde knusse, warme sfeer. Maar door de Sticklight ook binnen te gebruiken, met de los verkrijgbare wand- en voethouder, creëer je ook binnenshuis jouw eigen plek: in de studeerkamer, als nachtlamp naast het bed, in

de serre of in de keuken. Met de drie lichtstanden, variërend van functioneel licht tot sfeerlicht, bepaal je de sfeer. De Sticklight is gemaakt van gepoedercoat aluminium en is verkrijgbaar in Bottle Green en Oxide Red.

Comments


bottom of page