top of page

De verleidelijke lokroep van The SIREN leidt naar het Rokin

Begin mei wordt in het dubbele, statige grachtenpand aan de gloednieuwe boulevard van het Rokin The SIREN gelanceerd. Deze nieuwe culinaire hotspot in Amsterdam is een restaurant, bar en ontmoetingsplek waar je kunt genieten van het beste dat de Zuid-Europese Mediterrane keuken te bieden heeft.

The SIREN laat gasten kennismaken met de uitbundige weelde, extravagantie en uitmuntende cuisine die het Mediterrane gebied rijk is. Een verleidelijk aanbod van gerechten uit Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland wordt geserveerd binnen een volstrekt uniek concept waar service, ambiance en kwaliteit voorop staan. The SIREN is een concept van Roy en Mike Poppes en Michiel Dekker, die eerder al met SECRET GARDEN impact hebben gemaakt in de hoofdstad. In een dynamische, grootse ruimte met open verdiepingen wordt hier gegeten, gedronken, genoten en geflirt met het leven. “We creëren een ruimte die gasten meeneemt naar een wereld van magische verleiding”, zo stelt Mike Poppes. “Met The SIREN als symbool nodigen wij onze gasten uit om te genieten van de beste gerechten en cocktails, omringd door een weelderig design en bruisende energie.”

In de grote ruimte met open vloeren lopen een restaurant met 160 zitplaatsen, een lounge met 60 zitplaatsen plus cocktailbar en een exclusief privé-eetgedeelte voor maximaal 22 gasten naadloos in elkaar over. De schoonheid en diversiteit van het Middellandse Zeegebied zijn door Architect Will Erens van Too Many Agencies weerspiegeld in het interieur, waarin marmeren en koperen accenten voor een caleidoscopisch effect zorgen dat geïnspireerd is op lichtstralen onder water. Vanuit grote hoogte aanschouwt The SIREN, een beeld van een beeldschone siren, de gebeurtenissen die zich ontvouwen. www.thesirenamsterdam.com

Comments


bottom of page