top of page

Dit weekend! '100 Chefs' event by Gault&Millau

Het evenement "100 Chefs", een culinaire ervaring, wordt georganiseerd door Gault&Millau Nederland vindt plaats in het Miele Experience Center in Vianen op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Over het weekend zullen 100 vooraanstaande chefs uit het hele land hun vaardigheden demonstreren aan een publiek van naar verwachting 1000 bezoekers per dag. Het evenement vindt plaats tussen 12:00 uur en 18:00 uur.

Het evenement biedt een ongeëvenaarde gelegenheid voor consumenten om in contact te komen met enkele van de meest gerespecteerde professionals in de branche en hun culinaire creaties te proeven.

100 chefs uit alle hoeken van Nederland wordt gevraagd om op zaterdag of zondag 300 signatuur gerechtjes te maken op amuse formaat. Er zijn ruim 18 keukens ingericht in het Miele Experience van waaruit minimaal 15 chefs tegelijk een gerecht presenteren. Drie maal per dag wisselt de bemanning van de keuken voor een andere chef/restaurant.

De 26 wijnhuizen die zich in samenwerking met Gall&Gall presenteren komen uit Europa, Zuid Amerika, Zuid Afrika, Amerika en Australie. Gemiddeld zal een wijnhuis 3 tot 5 verschillende wijnen laten proeven binnen het scala aan wijnen dat men produceert.

Tickets voor het evenement zijn beschikbaar voor €150 per dag of €250 voor een passe-partout voor het hele weekend.コメント


bottom of page