top of page

Documentaire Mart Visser

Op 6 november aanstaande gaat de documentaire ‘Mart Visser’ in première. Waar eenieder bij de naam Mart Visser direct denkt aan prachtige exclusieve avondjurken, high-end fashion, grote couture shows met een peloton aan modellen, is in deze documentaire een breder en compleet beeld van de ontwerper te zien.

Regisseur - en goede vriend - Marius Looijmans kreeg de vrijheid en mogelijkheid om alles te filmen en zijn verhaal te maken als documentairemaker. Om de kijker te laten zien wat het is als je de eeuwige drang hebt om te creëren. Een ware passie, met ambacht en liefde, maar ook frustratie. En natuurlijk Mart Visser zijn grote successen, zakelijke conflicten en de tegenslagen in zijn leven.

Het resultaat is - een ruim uur durend – kijkje in het leven van Mart Visser, vol creatie, mode en kunst. Met 58 coutureshows, tientallen prêt-à-porter collecties en samenwerkingen met grote bedrijven, was het aanbod aan beeld enorm. Een ware “kill your darlings” om de juiste foto’s, films en video’s te selecteren.


Comentários


bottom of page