top of page

Exclusieve skylounge Ventuno opent binnenkort

Ventuno: van eersteklas dinerbestemming naar intieme clubomgeving

Momenteel werken Forsite Creative en de Ramzy Group samen aan het Ventuno-concept voor de skylounge, op de 21e verdieping, van het Ruby-Emma Hotel in Amsterdam.

Ramez Ramzy van de Ramzy Group vertelt hierover: “Ventuno is een Italiaans-Amerikaans concept gebaseerd op de gouden jaren van New York, toen dinerclubs en -entertainment op hun hoogtepunt waren. Met Ventuno brengen we een first of its kind, eersteklas dinerbestemming naar Amsterdam. Naarmate de avond vordert, verandert de setting van de skylounge van een waanzinnige dinerervaring in een intieme clubomgeving met live entertainment, dansers, DJ's en bottle service. Het kosmopolitische en sexy design is karakteristiek, vernieuwend en spannend tegelijk, en tilt dit sensationele concept naar een nóg hoger niveau. Forsite Creative is aangetrokken om als creatief partner zowel concept, operationele strategie als interieurontwerp te ontwikkelen.”

Forsite Creative, het internationaal geroemde en prijswinnende strategie, concept- en ontwerpbureau - gevestigd in Dubai - opende begin dit jaar in Amsterdam haar Europese hoofdkantoor.

Commentaires


bottom of page