top of page

FIRST ART FAIR: de eerste kunstbeurs van 2022

Liefhebbers van hedendaagse kunst kunnen hun hart ophalen tijdens FIRST ART FAIR. Van 24 t/m 27 maart wordt de Passenger Terminal Amsterdam voor de derde keer omgetoverd tot een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een brede selectie werken van hoog niveau. Dit jaar nodigt de First Art Fair voor het eerst, en als enige beurs in Nederland, ook zelfstandig kunstenaars uit om zich te presenteren.

Op het vierdaagse evenement zijn schilder- en beeldhouwkunst, glaswerk, fotografie en juwelen van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars te bewonderen én te koop. De FIRST ART FAIR biedt een breed spectrum aan stijlen, van abstract tot figuratief, en richt zich op een publiek dat kunst kiest dat past bij hun persoonlijkheid. Dat kunnen liefhebbers zijn van inspirerende en esthetische kunst, waarin passie en vakmanschap een belangrijke rol spelen of kunstkopers die belangstelling hebben voor avontuurlijk en vernieuwend werk van jong talent.

De First Art Fair nodigt voor het eerst, en als enige beurs in Nederland, ook individuele kunstenaars uit om een stand te betrekken. Naast de circa 20 geselecteerde galeries uit het hele land, presenteren ruim 60 zelfstandig kunstenaars eigen werk. www.firstartfair.nl

Comments


bottom of page