top of page

Ga op reis rond de wereld met een gepersonaliseerde kop koffie

De EQ.700 is een volledig geautomatiseerde espressomachine waarmee met een swipe tot wel 30 verschillende koffiespecialiteiten gemaakt kunnen worden. De nieuwe espressomachine van Siemens geeft daarmee koffieliefhebbers de kans om de wereld van koffie perfect op hun eigen smaak af te stemmen.

Sommigen houden van een sterke kop koffie, anderen geven de voorkeur aan een lichtere smaakintensiteit. De één houdt van een Australische Flat White, en de ander geniet van een Wiener Melange uit Oostenrijk. De smaak van elke koffieliefhebber is net zo persoonlijk als de vele specialiteiten die over de wereld te vinden zijn.

Een kop koffie gemaakt met de EQ.700 espresso volautomaat zorgt voor een wereldreis vanuit de comfort van huis. Dankzij de nieuwste technologie en uitmuntende Duitse techniek maakt aromaSelect het mogelijk verschillende aromatypes – mild, evenwichtig of onderscheidend – te kiezen zonder de algemene koffiesterkte te veranderen. Hierdoor kunnen tot 30 gepersonaliseerde koffie-specialiteiten worden opgeslagen, inclusief instellingen voor aroma, sterkte, temperatuur, hoeveelheid melk en koffie, om altijd eigen favorieten bij de hand te hebben.

De Siemens EQ.700 espressomachine is te koop vanaf €1.299,- (Classic) of €1.399,- (Integral).

Comments


bottom of page