top of page

Horlogehuis Roger Dubuis x Pirelli

Het nieuwste resultaat van de exclusieve samenwerking tussen het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis en bandenspecialist Pirelli is de Excalibur Spider Pirelli. Het horloge toont wat er gebeurt als de beste ambachtslieden uit verschillende disciplines samenkomen om hun know-how, baanbrekend onderzoek en grenzeloze creativiteit met elkaar te delen. Het innovatieve horlogehuis en de motorsport performance pionier presenteren een nieuw Excalibur Spider model met een verwisselbare band waarin het rubber van prijswinnende Pirelli banden is verwerkt.

Naast de horlogeband kunnen ook de lunette en de kroon elk met slechts één klik vervangen worden voor een andere kleurvariant, en dat is een wereldprimeur. Razendsnel als in een pitstop, waar enkele seconden beslissend kunnen zijn voor de overwinning!

De Excalibur Spider Pirelli is uitgevoerd met het unieke stervormige, geskeletteerde uurwerk van Roger Dubuis. Het automatisch uurwerk is voorzien van een micro-rotor en optimaal zichtbaar. Voor een ideale gewichtsbalans zijn innovatieve materialen gebruikt, zoals DLC titanium dat lichter is en comfortabeler aanvoelt dan staal.

Het horloge is een Limited Edition van slechts 88 exemplaren voor elke kleur. Prijs: 78.000 E


ความคิดเห็น


bottom of page