top of page

In de voetsporen van Pablo Picasso

Het jaar 2023 staat in het teken van een van de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw, Pablo Picasso. Dit jaar lanceert Anantara Villa Padierna Palace Resort gelegen in Marbella de Art Journey Package, een nieuwe unieke ervaring ter nagedachtenis aan de kunstenaar, 50 jaar na zijn dood.

De kunstreis begint al struinend door de charmante, kronkelende straten van Málaga waar een lokale expert de meesterwerken van de beroemdste inwoner van de stad, Pablo Picasso, laat zien. Ook het Picasso Museum eert de grootste kunstenaar van de 20e eeuw en presenteert een speciale tentoonstelling gewijd aan zijn werken: “The Picasso 1973-2023 Celebration". De kunstervaring is compleet met een schilderworkshop van een lokale kunstenaar in het pittoreske dorpje Casares. Het charmante, witgekalkte dorpje op een heuveltop met een spectaculair uitzicht en rustieke architectuur is het decor om de ware Picasso in jezelf naar boven te halen.

Anantara Villa Padierna Palace is de perfecte uitvalsbasis voor iedere kunstliefhebber en is trots op het artistieke erfgoed van Spanje met haar eigen rijke collectie van meer dan 1200 kunstwerken verscholen op het terrein van het hotel. Kunstkenner Marta Martínez geeft je unieke inkijk in de kunstcollectie van het hotel in zowel de tuinen als in de eigen galerie, Badr Al Jundi, waar het hele jaar door eenmalige tentoonstellingen worden gehouden met werk van kunstenaars van over de hele wereld. De Art Journey Package (geheel 2023 beschikbaar) is boekbaar door contact op te nemen met het hotel via: rsv.villapadierna@anantara-hotels.com

Comments


bottom of page